No cóż.
Szperam po różnych publikacjach na temat zdrowia już od 9-ciu lat. Obecnie mam 68 lat. Od 8-miu lat nawet nie byłem przeziębiony. Oczywiście do żadnych lekarzy nie chodzę, ponieważ się suplementuję FLAVONEM i witaminą C (naturalną). Zmieniłem oczywiście sposób odżywiania (jem tłusto z dużą ilością jaj + trochę warzyw i owoców). Część informacji zawartych w książce "Ukryte terapie" poznałem wcześniej, jednakże informacje z książki potwierdzają i rozszerzają jeszcze
temat. (Tutaj uwaga do informacji podanej w książce "Ukryte terapie" na temat
ilości zgonów w USA z powodu prawidłowo przepisanych leków - Pani Julia Schopick
w książce p.t. "Nieznana Medycyna" podaje, że na podstawie oficjalnych statystyk
w USA umiera z tego powodu nie 100 000 osób lecz 935 000,- osób, a to jest bardzo
istotna różnica.) Oczywiście przekazuję komu tylko mogę pozyskane informacje,
ale przecież wszystkie środki masowego przekazu są sponsorowane przez Farmację.
Prawie wszystkie seriale produkowane w Polsce zajmują się "leczeniem" pacjentów.
Z moich obserwacji wynika, że będzie bardzo trudno przebić się z tym do naszych władz. Przecież widać jakie wpływy ma "mafia farmaceutyczna" w Polsce i na Świecie. Do tego prawie kompletna ignorancja naszych współobywateli związana oczywiście z brakiem wiedzy na temat zdrowia.
Nadal jestem optymistą i mam cichą nadzieję, że Rząd coś z tym zrobi.
Pani Premier Kopacz już coś raz zrobiła nie kupując szczepionek(myślę, że również na podstawie listu otwartego, który otrzymała od Pani prof. Doroty Majewskiej).
Tak więc takich listów z informacjami trzeba wysyłać jak najwięcej, tylko jak się przebić do całego Społeczeństwa?