marco
Gość
|
 |
« : Maj 19, 2014, 20:53:25 » |
|
mój komentarz wystarczy
|
|
|
|
Eda
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 10, 2014, 19:06:42 » |
|
Stary poczciwy profesor, który jeszcze nie zwariował z nadmiaru pieniędzy i uczciwie kieruje ludzi do skutecznego leczenia domowymi sposobami, ale bardziej skutecznymi niż tzw. specjaliści od antybiotyków. Wielka sława naukowa, podobnie jak u nas nie żyjący już prof. Aleksandrowicz z Krakowa.
|
|
|
|
Dr.Dora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 19, 2015, 13:41:46 » |
|
Dorogije druzja... ja piszu wam iz Floridi/USA, ja zanimaju zdies i w Polsze naturalnoj (complimentarnoj) medicinoj uze 10 let. Prof. Nieumywakin is oczen interesno dla menia... ja nie doctor medicini, ja doktor of 'humanistic i wospitanije dla zdorowia", nauczaju i pomagaju ludiom wozwrotit do lepszego zdorowija i zyzni... I by oczen chotela stat ucitelnicoj Professora i otworit w Polsze "Centrum dla Naturalnoj Mediciny" c jego naukami... gde ja by mogla wstretit Prof. Nieumywakina b Europe? Gde jest jego klinika? Moje serdecznije pozdrowienija. Dr Dora Kiser Izwinite moj russkij, yze zabyla .... a i niet russkich bukwow zdes on my computer...
Dear friends, I'm writing from Florida... I'm educating and supporting people here and in Poland to get back to better health with ALL natural holistic treatments ... I'm researching this field already for 10 y., writing about also for Polish magazines ... NOw I'd love to learn from Prof. Nieumywakin in person (or any by him recognized doctor naturopath) about his treatments and open in Poland a Center for Natural Medicine
|
|
|
|
Krystyna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 06, 2015, 16:38:27 » |
|
Życzę Panu Profesorowi dużo Błogosławieństwa Bożego za każdy trud w uświadamianiu zdrowia
|
|
|
|
regina
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 01, 2015, 18:43:07 » |
|
Mam lat 70.Przeszlam ,,droge krzyzowa"chorob ktorymi moglabym,,szczodrze obdarowac"10-ro ludzi wlacznie z rakiem...medycyna konwencjonalna nie miala co mi zaoferowac...zrozumialam ze tylko ja sama moge sobie pomoc.Dzieki ksiazkom pp.Nieumywakina,Tombaka,Dabrowskiej,Gornickiej,Zieby I wielu innych uratowalam swoje zdrowie,mam sie dobrze I pozbylam sie w s z y s t k I c h(!!!) tabletek!? I tego z calego sreca zycze wszystkim,pozdrawiam serdecznie I dziekuje bardzo TYM ktorzy maja odwage odslonic nam prawde.....
|
|
|
|
ewa
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 17, 2016, 13:23:38 » |
|
Witam, gdzie mogę kupić ksiąki profesora Nieumywakina w języku polski? W internecie nie znalazłam pozycji np. Inna droga do zdrowia. Bardzo proszę o info.
|
|
|
|
|
krystyna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 16, 2017, 23:36:13 » |
|
Szukam tej kliniki Prof.I Pawlowicza mam stwardnienie rozsiane i tylko on moze uratowac moje zycie. Chcialabym pobyc w tej klinice najlepiej okolo 2 tygodni zeby moja rownowaga doszla troche do normy. Z gory dziekuje za jakie kolwiek informacje. Z podziekowaniem Krystyna
|
|
|
|
Mati
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 19, 2017, 08:52:41 » |
|
Pani Krystyno, proszę sobie obejrzeć film z linku, który poniżej podaję. Życzę powrotu do prawdziwego zdrowia ! https://youtu.be/UghJFa0sOik
|
|
|
|
|