Minelo 7 miesiecy od mojego zwierzenia sie co do medycznych faktow z mojego zycia.
Teraz czesc 2-ga po 7 miesiacach. Po 1-sze jestem bardziej zdrowy niz w poprzednich 15 latach.
Nr:2 Nie moge uwierzyc jak olbrzymia waldze ma nad ludzmi Wielka Farma i jej agenci tonacy w dobrobycie i obfitosci zbudowanej na nieuczciwosci, doktrynie ktora zabrania otwartego i logicznego
a newet niekonwencjinalnego inteligentnego myslenia. Pomio ze mam 50 lat nie moge uwierzyc ze dalej sa ludzie ktorzy nie chca myslec samodzielnie i musza byc zdalnie kierowani.
To jest Moj personalny szok muslowy(nieuleczalny

) !!!
Nr:3 Na stale zamieszkuje w US i widze jak potwornie atakowani sa ludzie ktorzy maja odwage an odwazne podwazanie metod leczenia i etiki lekarskej ktora bym nazwal Dr.MENGELE system experymentalny
podtruwania organizmu czloweika dla korzysci finasowej i kntroli nukowo-medycznej zamiast uczciwej informacji. Nie znam ani 1 osoby ktora by byla calkowicie wyleczona "wspolczesna MEDYCYNA" w dziediznie raka.
Nr:4 Moja wlasna matka jest wyjatkiem, ktora dalej zyje w POLSCE i ma 92 lata i obsluguje sie sama(oboz II wojne) przezyla nowotwor i byla operowana.
Na tym sie cale leczenie sknczylo 30lat temu, bo dalsze leczenie bylo:(lesne jagody,borowki,jerzyny,maliny,brzyby lesne,jablka,mrchew,kapusta,wisnie,czeresnie,salty, itp wszystko co mogla uzyskac z wlasengo ogrodka).
Dzisiaj dowadujemy sie o wlasnosciach leczniczych poprzez tego rodzaju zywienie.
NR.5 Nie mam potrzeby klamac lub namawiac nikogo do niczego oprocz przekaznia prostej informacji dla otwartych glow i rozsadnych logicznych ludzi a nie zdalnie sterowanych robotow i poddanych systemowi.
DIETA i inne dzialania leczace...
Nr.6 Prosze uzywac Sode z odrobina MIODU(natralny nie dosladzany)na szkalnke wody. Chorzy w poczatkowym stadium powinni uzywac to przez 3-6 dni 3 razy dzienni;- 3 setki lekko ciplej wody z rozpuszczona soda
a nastepnie przejsc na 2 razy dziennie do 10-14 dniach, nastepnie 3-2-1 w tygodniu przez minimum 1 rok. Miod powoduje wprowadzenie do plesni/baketrji, drobnoustrojow sode ktora atakuje je od wewnatrz.
Bakterje,plesniwce(kandida) i drobnoustroje kochaja/potrzebuja cukier tak mocno jak my. Potrzebny jest jako prosty ladunek energetyczny do rozwoju swoich koloni.
Nr.7 Stosowac diete idaca w parze z leczeniem soda: 1. Bez miesa(zero)!! 2.Bez cukru, kawy,herbaty(zielona w jak najwjekszy stezeniu),tluszczow (dozwolone jest tylko oil kokosowy/olej tloczony na zimno lniany,
ktory pachnie i jest swierzy),maximalna ilosc warzyw swierzych nie mrozonych spryskiwanych wycisnietym kwasem z cytryny z kroplami miodu. Nie wolno uzywac soli!!! (tylko himalsjska "czarna" malo, dla smaku po 2 miesiacach).
Dieta powina byc kontynuowana przez: "A" intensywna 6 miesiecy(zmniejszajc uzycie sody stopniowo i zstetopowac ja sokiem z cytryny surowym bez CUKRU!!! i miodu sama!!!!).
Dalsze leczenie powino trwac przez minimum 1-3 lat w mniejszym natezeniu. Organizm potrzebuje odzyskac balans i wyleczyc lub naprawic zaatakowane organy. Trzeba ciagle sprawdzac zakwaszenie w moczu w poludnie
i wieczorem i utrzymywac w granicach 6.5 - 7.4 szczegulnie w pierwszej fazie 6 miesiecy. To jest w duzym skrocie to co mnie wyleczylo kiedy otrzymalem ta straszna wiadomosc.
UWAGA: Nikt nie powinien uzyc tgo jako przepis tylko stosowac czujac swoj organizn jak reaguje na poczatku. W pierwszych dniach jest troche bigunki(usuwanie toksyn i zmiany procesow pokarmow/trawiennech jak rowniez
inne reakcje organizmu "OBSRWOWAC" !!!). Pic duzo jak najczystrzej wody bez chloru z odrobina soku z cytryny. Duzo zup !!: na bazie kapusty surowej, marchew, por, celer, pietruszka, kalafior i inne.
******* Nie wolno pic alkoholu i!!!! MLEKA(tylko z czysto karmionej krowy bez antibiotykow po 6 miesiacach), ziemniakow(zawiraja duzo toksyn prezerwujacych(x10). Zywnosci z puszek (ZERO !!)
UZYWAC; Duzo dodatkow do jedzenia> orzechy, pesteki(slonecznik,dynia,i inne) ! TUMERIK(po angielsku), Ginger,siemie lniane do wszystkich salat tylko przypraianych cytryna i miodem dla smaku.
Pic herbate z GINGER i tumerik 5 razy dzienine szkalnke (tumerik i ginger gotowac na malenikim ogniu 10 min) z odrobina miodu. Jesc swierze wydlubane pestki z Wisni czeresni,jablek i APRICOT gdzie jest witamina B17
NIE MAM PAPIERSOSOW !!! NIE MAM PAPIERSOSOW !!! NIE MAM PAPIERSOSOW !!!
Prosze wkomponowac w to wszystko diete Dr.BUDWIG o ktorej sie dowiecie szukajac na Internecie. Zycze powodzenia i zachowanie uwagi z rozsadkiem,i logiczno/analityczne mysleniem.
To jest tylko podzielenie sie moim doswiadczeniem z choroby i dalej uwazam na to co WPROWADZAM do ORGANIZMU !!! To NIE JEST PRZEPIS zrob co wedlug ciebie najlepsze.!!!