Prawda o raku według badan dra Rybczyńskiego - Rak to walka z wiatrakami wokół naszego życia!!!

(1/7) > >>

Staslew:
 Jest  to szok jak się to czyta!!! Niestety   rak  to wyrok dla całej ludzkości! Co tu komentować- pokornie i godnie żyć z wiarą Zbawienia. Kochajmy się tak wielu z Nas tak szybko odchodzi.  Stanisław

Ola Adamczyk:
Szanowne Panie, brakuje mi właściwych słów- uznania, szacunku i podziękowania dla Pani Autorki i Konsultantki. Jesteście prawdziwymi aniołami, czyniąc bezinteresownie tyle dobra dla ratowania istnień ludzkich. Niedawno podobny artykuł o wit.B 17 uratował mojej siostry męża. Miał zdiagnozowany chłoniak strefy brzeżnej z dojrzałych limfocytów-w gardle o średnicy 4cm. Wyślę mu również ten artykuł, by mógł dopełnić wyleczenia i tym artykułem nieść pomoc innym cierpiącym.
Dziękuję Pani Autorce i wszystkim, którzy przyczyniają się do szerzenia wiedzy, świadomości...
A o to tak trudno w dobie globalizacji, komercji, zakłamania i bezduszności w pogoni za zyskiem.

rd.piotr,onk:
RAK DLACZEGO CHORUJEMY NA RAKA
PO PIERWSZE JEDZENIE I WODA CELOWO ZATRUWANE PRZEZ PRODUCENTÓW .DLACZEGO DLA KASY .DOCHODY JEDNEJ FIRMY FARMACEŁTYCZNEJ 30 MILIARDÓW DOL ROCZNIE.
OCZYWIŚCIE PRODUCENCI ZAPEWNIAJĄ ŻE KONSERWANTY KTÓRE ZARAZ OPISZE SĄ KONIECZNE ABY PRODUKT DOTRZYMAŁ TERMINU WAŻNOŚCI-WIELKIE KŁAMSTWO
KONSERWANTY KTURE POWODUJĄ RAKA -DODAM ŻE SZCZURY.MYSZY.I MAŁPY PO TYCH ŚRODKACH POZDYCHAŁY CO JE ZABIŁO RAK
JESTEM PEWIEN ŻE KAŻDY Z WAS CHCE WIEDZIEĆ CO JEST PRZYCZYNĄ WASZYCH CHORÓB A GŁÓWNIE OSŁABIENIA SYS IMUNOLOGICZNEGO CO PROWADZI DO RAKA

KRAN.WODA-PASTA„Fluor powoduje przedwczesne starzenie się tkanek, skóry i tętnic. W miastach niemieckich, gdzie fluoryzowano wodę, częściej występowały choroby
takie jak
stwardnienie tętnic, arterioskleroza. Ostatnio naukowcy amerykańscy zwrócili uwagę na fakt iż fluor powoduje zmiany genetyczne.

Uszkadza kod genetyczny ingerując w jądro komórkowe. Jest też przyczyną zablokowania funkcji wielu enzymów w organizmie,
 bez których organizm nie może prawidłowo funkcjonować. Ostatnie doniesienia naukowców wskazują na to, że fluor osłabia system obronny organizmu
upośledzając funkcje białych ciałek krwi.

Fluor kumuluje się w kościach, blokuje też wchłanianie magnezu przez organizm, przenikając przez łożysko u kobiet ciężarnych czyni nieodwracalne szkody dla płodu

Fluor jest bardzo czynnym składnikiem i przenika głęboko w kości i komórki, gdzie się odkłada. Powierzchnia zębów staje się mocniejsza,
ale ząb sam w sobie staje się bardziej kruchy. Z wielu badań wynika, że fluor powoduje problemy ze stawami, deformacje kręgosłupa, osteoporozę
i może nawet wywołać raka kości. Również mózg nie może obronić się przed jego skutkami. Fluor ma negatywny wpływ na system nerwowy i system odpornościowy i
 u dzieci może powodować chroniczne zmęczenie, obniżać poziom IQ, obniżać umiejętności uczenia się, powodować letarg i depresję.
Rząd Belgii zaproponował Komisji Europejskiej, by zabronić dodatków fluorowych w całej Unii Europejskiej, ale Komisja stwierdziła, że na to jeszcze za wcześnie!

E951-ASPARTAM-OBJAWY Bóle głowy / migreny, zawroty głowy, napady epilepsji, nudności, drętwienia, skurcze mięśni, przybieranie na wadze,
wysypki, depresje, zmęczenie, drażliwość, częstoskurcz serca, bezsenność, problemy z widzeniem, utrata słuchu, palpitacje serca, trudności z oddychaniem
, ataki niepokoju, niewyraźna wymowa, utrata smaku, szum w uszach, zawroty głowy, utrata pamięci i bóle stawów.
 Badacze i lekarze studiujący niekorzystne działanie aspartamu stwierdzili, że jego spożywanie może się przyczynić do wywołania lub pogorszenia
stanu w następujących chorobach chronicznych: guzy mózgu, stwardnienie rozsiane, epilepsja, chroniczny syndrom zmęczenia, choroba parkinsona,
choroba alzheimera, opóźnienie umysłowe, chłoniak, wady wrodzone, fibromyalgia, i cukrzyca

NASTĘPNY TO E621-GLUTAMINIAN SODU.BÓLE MIGRENOWE .ASTMA.ALERGIA .OSŁABIENIA
Antyutleniacze niebezpieczne:
E 310 - E 312 - płatki ziemniaczane, błyskawiczne puree ziemniaczane, guma do żucia;mogą powodować wysypki.
E 320 - biszkopty, rosoły w kostce, łuskane orzechy, tłuszcze piekarskie;powoduje zaburzenia pracy wątroby, wpływa na rozkład witaminy D; niedozwolony dla dzieci.
E 321 - guma do żucia; może powodować zaburzenia pracy wątroby, u alergików wywołuje wysypkę
na skórze; niedozwolony dla dzieci.
E 330 (kwas cytrynowy) - różne produkty; przez niektórych uważany za rakotwórczy.
Emulgatory, zagęszczacze (E 400 ...)
To związki chemiczne, których zadaniem jest poprawa konsystencji produktów. Zapobiegają one rozdzielaniu się emulsji, mogą też sprawiać, że produkt,
 w którym występują, wygląda na bardziej pożywny niż jest w rzeczywistości. Są one potrzebne do produkcji takich produktów, jak majonezy, margaryny,
oraz niskotłuszczowe produkty do smarowania pieczywa, stosowane zamiast masła. Występują też w zupach, sosach, pieczywie, ciastach i ciastkach,
 czekoladzie czy w deserach w torebkach.

Konserwanty zabronione:
E 222, E 223, E 224, E 232, E 234, E 241

Konserwanty rakotwórcze:
E 210 - E 219 (kwas benzoesowy i jego związki) - napoje gazowane, majonezy, sałatki, marynaty,konserwy owocowe i warzywne.
E 239 - różne produkty
E 249 - E 252 - wędliny, sery podpuszczkowe i topione

Edyta:
Z tymi czerniakami to prawda. Pamiętam,że miałam na łydce czarne znamię ok. 6 mm w dodatku wypukłe i wciąż się powiększało ale bałam się iść do lekarza bo nie odczuwałam z tego powodu żadnych dolegliwości a lekarz pewnie kazałby mi go usunąć. Mieszkałam wtedy w starym budownictwie i zawilgoconym mieszkaniu. Po śmierci ojca wyprowadziłam się z tego mieszkania do bloków i suchych pomieszczeń. W ciągu 5 lat od przeprowadzki to znamię zamieniło się w malutki pieprzyk i jest prawie niewidoczne. więc coś w tym musi być. Pozdrawiam

Boni:
                                                     Porady kulinarne
Poza właściwym odżywianiem, najważniejsze jest uzupełnianie organizmu w wodę. Przecież ok. 75% naszego organizmu to woda. Jakiej zatem wody należy używać i ile. Na wstępie podam stronę internetową, która wiele wyjaśni.  Www.wodakangen.pl   Człowiek zbyt mało pije wody. Przeciętnie powinno się wypijać co najmniej 2 litry wody dziennie, a latem jeszcze więcej. Pod żadnym pozorem nie zalecam picia Pepsi-Coli, Coca-Coli, wszystkich napojów, które na naszym rynku są w sprzedaży, dosładzane Aspartamem. Również napoje gazowane są nie do użycia, głównie z powodu zakwaszania organizmu. Najważniejsza jednak jest woda. Nie będę powielał wiedzy zawartej na w/w stronie, dlatego odsyłam Cię do tej strony. Tam wszystko Ci się wyjaśni. Człowiek powinien pić wodę o potencjale ujemnym. Wszystkie jednak, poza np. Wodą z Lourdes czy innych źródlanych są mało przyswajalne. Nasze organizmy mają potencjał dodatni. Woda również. Te same bieguny odpychają się od siebie. Zatem tylko woda o potencjale ujemnym daje gwarancje pełnego odżywienia każdej komórki i jej uwodornienia. Pijąc zdrową wodę dajemy organizmowi szansę bycia zdrowym. Przez jedenaście lat, od kiedy wyleczyłem się poprzez prawidłowy model żywienia z nowotworu jelita grubego, miażdżycy zarostowej kończyn dolnych, znacznej nadwagi i paru jeszcze innych uciążliwych schorzeń, postanowiłem pomagać innym.
Cały czas nurtowała mnie niewiedza na temat wody. Jednak zdawałem sobie sprawę z tego, że człowiekowi jedzenia potrzeba niezbyt wiele, aby wspaniale egzystować, jednak nawadniać trzeba się zdecydowanie więcej. Już w Piśmie Św. jasno stoi napisane, że Chrystus bez jedzenia wytrzymał czterdzieści dni, a bez picia niestety tylko trzy. Mając dzisiaj wiedzę mogę śmiało powiedzieć, że bez jedzenia wytrzymałby zdecydowanie dłużej. Niestety bez picia nie. Dlaczego ludzie, a szczególnie kobiety w podeszłym wieku bardzo szybko się starzeją. Komórki odwodnione zdecydowanie szybciej się starzeją. Prawdą bezsporną jest fakt ograniczenia drastycznie wprowadzania płynów z jednego   powodu. ZA CZĘSTO MUSZĄ CHODZIĆ OPRÓŻNIAĆ PĘCHERZ. Powód banalny, a straty z tym związane OGROMNE. Wyniszczanie nienaturalne  komórek, a co za tym idzie organizmu. Nasz organizm jest mniej więcej przygotowany na ok. 140 lat życia. Dlaczego zatem nie dożywamy nawet połowy? Właśnie dlatego. Przyśpieszamy nienaturalnie proces starzenia. Nie będę już mówił o szkodliwości cukru na nasz organizm, o aspartamie również. Dlatego pijemy tylko wodę, ponieważ ona jest nam potrzebna. Nie napoje. Nie kawa. Nie herbata. WODA. WODA. WODA. I jeszcze raz woda. Osoby zainteresowane proszę o kontakt: [email protected]  strona internetowa   www.arkadia-polania.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Odpowiedz