Bochenia
Bochenia Forum
Maj 18, 2012, 16:15:12 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Odpowiedz  |  Drukuj  
Autor Wątek: Projekt Wing Makers – niezwykły „testament” kosmicznej rasy ? - Bzdura  (Przeczytany 1452 razy)
Andr45
Gość

Email
« : Wrzesień 27, 2009, 21:32:05 »
Odpowiedz cytującCytuj

Jeśli "kapsuła czasu" jest z przyszłości(czyli MY) to wszystko wiedzieli ,kiedy i w jaki sposób zostanie to odczytana .Po co tu mieszać Sumer?. I wszystkie inne Bzdury.Wystarczyło by popatrzyć w historię i wiadomo jak ich przodkowie mają siebie w przeszłości odcz\ytać- Czyli wszystko nie Trzyma się logiki.
Andr45
Zgłoś do moderatora   Zapisane
Rezoner
Gość

Email
« Odpowiedz #1 : Listopad 20, 2009, 14:01:25 »
Odpowiedz cytującCytuj

Niech ktoś mi wytłumaczy - dziennikarka poczuła ideologicznego kopniaka i postanawia, że każdy ma prawo dostępu do tak wiekopomnych informacji - szczytne i piękne. Więc dlaczego - pod szyldem "Extraterrestriali" na swojej stronie udostępnia muzykę ( tylko i wyłącznie odpłatnie ) ( w doatku tworzoną przez zwykłych ludzi ). Do tego cała strona krąży wokół SPRZEDAŻY jakichś płyt pękających od tandetnych animacji komputerowych.
Zwróćcie też uwagę na znaczki -
WingMakers(TM) - zarezerwowana marka handlowa
WingMakers LLC ( po naszemu Spółka Z.O.O. )

No brzmi rzeczywiście mega ideologicznie i misjonarsko.
AMIDA
Gość

Email
« Odpowiedz #2 : Styczeń 25, 2012, 18:47:11 »
Odpowiedz cytującCytuj

Przeczytalam duzo materialów na wingmakers.pl i uwazam, że jest to coś NIESAMOWITEGO i do mnie przemawia. Ci , którzy mnie znaja , wiedzą, ze nie jestem naiwna i łatwowierna ale tej historii zaufalam, rozpowszechnilam wsód znajomych i czekam spokojnie , co będzie dalej ?
skywalker41000
Gość

Email
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 15, 2012, 23:29:37 »
Odpowiedz cytującCytuj

Płyty są Bardzo Dobre i wytrzymałe,to by było podejrzenie ,że już teraz wszystko materializują,a innym nie daja wiedzy jak to się robi-pod szyldem Exstraterrestrial -a przez zwykłych Ludzi -pyta się ktoś kto jeszcze nie wie kim jest Człowiek-odpowiedź Człowiek jest bardzo Zaawansowaną Kosmiczną Istotą tak starą jak Wszechświat i w wyniku różnych czynników wprowadzony w błąd kim nie jest, zapomniał kim jest,WingMakers-LLC=Człóowiek....Deep Truth....
Strony: [1]   Do góry
  Odpowiedz  |  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!