Bochenia
Bochenia Forum
Luty 05, 2012, 19:15:08 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Pomoc Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zaczęłam stosować metodę dr Ashkara i dr Gersona - Tak trzymaj!  (Przeczytany 23517 razy)
Mirosław
Gość

Email
« Odpowiedz #150 : Wrzesień 01, 2010, 17:33:31 »

Pani Jolu mam pytanie? czy Jagoda Acai jest w proszku czy w soku jeśli w proszku to jak ją stosować i czy rzeczywiście jest tak skuteczna jak sie pisze ?
Zgłoś do moderatora   Zapisane
Jolanta
Gość

Email
« Odpowiedz #151 : Wrzesień 01, 2010, 19:17:20 »

Kolejne miłe wpisy - dziękuję. Dzisiaj odebrałam wyniki badań krwi to wszyscy są w szoku - białych ciałek mam 9,36!!!! To niesamowite u rakowców! Badania doskonałe. Jak znajdę chwilkę to je zeskanuję, ale teraz mam urwanie głowy, ponieważ od piątku do niedzieli będziemy z Immunocalem na Targach Medycyny Naturalnej. Dowiedziałam się dzisiaj, że mamy taką możliwość, więc robiłam plakaty, jutro mnóstwo jeszcze innych spraw z tym związanych. Lubię jak się coś dzieje więc to zmęczenie też lubię. Co do jagody acai to piłam sok w butelkach, ale moim zdaniem nie spełnia oczekiwań, chociaż w proszku też brałam. Nawet później zorientowałam się, że Gerson zabrania owoców jagodowych przy raku. Ja mam swoje sprawdzone metody, ale jeżeli ma Pan ochotę brać jagodę to też można. Nieraz trzeba wypróbować na sobie. Według mnie to podstawą jest terapia Gersona, suplementy i Immunocal. Proszę mi wierzyć, że nie piszę dla reklamy, ale tyle ile ja mam pozytywnych wiadomości od zaprzyjaźnionych rakowców, to w głowie się nie mieści, a przecież to dopiero krótki okres czasu jak możemy go polecać. Takie jak moje wyniki lub jeszcze lepsze mają różne osoby. Ja im wierzyłam ale chciałam przekonać się na sobie! Czekaliśmy z mężem na nie z niecierpliwością przez dwa miesiące, teraz każdemu mogę pokazać różnicę i nikt mnie nie przekona, że szkoda pieniędzy. ZDROWIE JEST BEZCENNE!
gosiek
Gość

Email
« Odpowiedz #152 : Wrzesień 02, 2010, 11:03:35 »

Gratuluję wspaniałych wyników!Gdy to wszystko czytam to dosłownie mam ciary.Cieszę i ze względu na panią i iinych niedowiarków.Mam nadzieję,że teraz chociaż zastanowią się i sami spróbują!Pisałam ostatnio o moich dwóch chorych koleżankach,które nie mówiły nie ale przekonane nie były.Być może był to wynik zmęczenia ciągłą walką.Zabieram się własnie i zamierzam każdą odwiedzić i jeśli będzie trzeba zmusić do dalszego wysiłku.Trzeba walczyć!!!!  Pani Jolu a gdzie można nabyć ten cudowny Immonocal i jaki jest mc koszt jego stosowania?pozdrawiam i cieszę się z panią
Ewa
Gość

Email
« Odpowiedz #153 : Wrzesień 02, 2010, 13:57:54 »

Serdeczne pozdrowienia dla Pani Joli i jej wyjątkowego męża.
Jest Pani cudownym ciepłym życzliwym człowiekiem.
Jolanta
Gość

Email
« Odpowiedz #154 : Wrzesień 03, 2010, 06:33:34 »

Witam! Dziękuję za miłe słowa. Dzisiaj tj. od 3 do 5 września jesteśmy z mężem na Targach Medycyny Naturalnej na Warszawiance w Warszawie od godz. 9.00 do 18.00, ponieważ chcemy mocno propagować ten wspaniały dla naszego zdrowia specyfik. Wszystkich serdecznie zapraszam. Pozostałych zapraszam na stronę www podaną wcześniej lub kontakt ze mną jolanta@igr.com.pl a podpowiem jak kupić go najtaniej! Zapraszam! Jolanta
Jola2
Gość

Email
« Odpowiedz #155 : Wrzesień 03, 2010, 11:13:14 »

Dzień dobry wszystkim i Panu Mirkowi
pytał Pan o jagodę Acai ,bo to ja a nie Pani Jolanta pisała o niej - mała pomyłka.Ja też niestety walczę z rakiem piersi od kwietnia br.I tak jak Pani Jolanta stosuję różne metody niekonwencjonalne,które skutkują / guz nie rosnie /.Oprócz cieciorki i vilcacory stosuje od miesiąca cudowną Jagodę Acai Liofilizowaną.Jest to odkrycie XXI wieku - jagoda posiada najwięcej antyoksydantów ze wszystkich do tej pory przebadanych roślin.Wymiata toksyny z organizmu i neutralizuje wolne rodniki,posiada Kwas Ellagowy,cystynę i argininę działające silnie przeciwnowotworowo.Tylko uwaga!! wielu jest oszustów handlujacych Acai na Allegro y Ebay jagodą suszoną w wysokich tempretarurach z dodatkiem maltodekstryny.Ta jagoda nadaje sie tylko do produkcji kosmetyków.Natomiast Acai liofilizowana zawiera 96-98% składników naturalnej jagody i jest skondensowana 7:1 / z 7 kilo jagody uzyskuje się 1 kg liofilizowanej/.Znalazłambezposredniego importera Acai liofilizowanej z Brazylii.Firma sprawdzona - posiada certyfikaty i pozwolenia.Jeśli jest Pan zainteresowany  to polecam ACAIVITA ze Szczecina / www.acaivita.pl/.Acai świetnie współgra z cieciorką -podwójne oczyszczanie.Poza tym zauważyłam,że mam wiecej siły i jestem bardziej wytrzymała.W przyszła środę idę na USG .Napiszę o wynikach.Pozdrawiam wszystkich walczących.Jola2
Mirosław
Gość

Email
« Odpowiedz #156 : Wrzesień 03, 2010, 15:55:49 »

Witam panie Jolanty .
Dziękuję za informacje jak o Acai tak i o immunocalu Uśmiech
Immunocal rewelacja lecz nie na moją kieszeń
natomiast po wpisie z zapytaniem trafiłem na tą stronkę acaivita i właśnie pierwsza paczkę zakupiłem
Obie panie spisujecie sie na medal życzę wytrwałości w walce z rakiem
Mirosław z chorą żoną .
Ps ciecierzyca rzeczywiście działa ale to może żonę namówię aby z wami popisała
gosiek
Gość

Email
« Odpowiedz #157 : Wrzesień 05, 2010, 07:39:07 »

Witam wszystkich.Panie Mirku po obejrzeniu i po relacjach innych osób jesteem przekonana,że Immunocal jest rewelacyjny ale też i drogi a jak wiadomo nie każdy może sobie na to pozwolić.W jego składzie jest zioło wybitnie,cudownie wspomagające oczyszczanie  i regenerację wątroby.Dadam tylko,że działa jak każde ziołko po upływie dwoch tygodni.Kupuję go w sklepie ze zdrową żywnością za ok 10-13zł.Ogolnie jedną łyżeczkę na dzień ale w pana przypadku trzeba kilka.Może nie jest to Immunocal ale jego namiastka,jednak działa co wyprobowałam nie tylko na sobie ale i innych chętnych.pozdrawiam i życzę dużo wytrwałości
Jolanta
Gość

Email
« Odpowiedz #158 : Wrzesień 05, 2010, 19:41:37 »

Do Gosiek! Serdecznie proszę o niewprowadzanie w błąd osób, które tu zaglądają. Nie wie Pani co pisze. Immunocal zawiera jako jedyny cysteinę wiązaną, jest to wyciąg z serwatki z mleka. Gdzie Pani ma zioło! Jest to opatentowane 80 patentami, jest ponad 80 tysięcy prac naukowych na jego temat, jako jedyny suplement diety na świecie przeszedł trzy fazy badań klinicznych również na ludziach, dlatego zawsze będzie mógł być sprzedawany w aptece oraz w USA i Kanadzie jest wpisany do księgi leków oraz refundowany przez kasę chorych. Jak więc Pani widzi pisze Pani o czymś, o czym nie ma Pani zielonego pojęcia. Może miała Pani na myśli trawę, którą żywią się krowy!!! Innego sensu w tym nie widzę. proszę poczytać na stronie www.zdrowie-natura.waw.pl
messier
Gość

Email
« Odpowiedz #159 : Wrzesień 06, 2010, 15:30:32 »

Pani Jolanto,
życzę zdrowia i więcej pokory!
Jacek
Gość

Email
« Odpowiedz #160 : Wrzesień 11, 2010, 16:36:30 »

witam Pani Jolu,gratuluje sukcesów,wiedziałem od początku ,że muszą przyjść przy takiej dozie optymizmu,wiary i konsekwencji w stosowaniu metod naturalnych.Zycze zdrowia i wytrwałości,teraz już z górni bo wie Pani ,że to dziala
Jolanta
Gość

Email
« Odpowiedz #161 : Wrzesień 12, 2010, 20:09:44 »

Pan jest moim "dobrym duszkiem" od samego początku. Dziękuję za wiarę we mnie i miłe słowa! Ja ciągle jeszcze walczę i wiem, że walka jeszcze będzie długa i burzliwa. W ciągu tych miesięcy stosowałam terapię Gersona i metodę Ashkara oraz ciągle poszukiwałam czegoś co będzie "mocnym uderzeniem". Dzięki zaprzyjaźnionej lekarz medycyny naturalnej z Niemiec - znalazłam. Jestem Jej za to bardzo wdzięczna. Wszyscy polecali mi całą masę różnych "cudownych specyfików". Kupowałam, stosowałam i... tylko wydawaliśmy z mężem pieniądze, które spokojnie można było wyrzucić za okno. Do tego nie wiem jak odbijały się na moim zdrowiu.
Bo przecież nie od razu wszystko można przewidzieć. Ale jak to mówią - tonący brzytwy się chwyta. Ja, a właściwie my też się chwytaliśmy. Teraz już nie - znaleźliśmy. Humor, siła i wiara w przyszłość - mocno mi dopisuje czego wszystkim życzę!

Jolanta
Gość

Email
« Odpowiedz #162 : Wrzesień 13, 2010, 09:30:25 »

Przepraszam za małą literę, nie wiem dlaczego tak się wpisało, ale Pan wie, że to nieświadoma pomyłka. Jeszcze raz przepraszam!
Jolanta
Gość

Email
« Odpowiedz #163 : Wrzesień 13, 2010, 13:52:17 »

W związku z bardzo dużą ilością zapytań o Immunocal i stosowanie go w profilaktyce, pragnę poinformować, że zawsze powinno się zapobiegać niż leczyć. Profilaktyka jest znacznie tańsza i skuteczniejsza niż późniejsze leczenie. To ja stosuję duże dawki ze względu na moją chorobę, jednak moja cała rodzina go pije. Córka w ciąży, wnuczki (ponieważ w przedszkolu ciągle są jakieś infekcje), Mama (ponieważ im człowiek starszy tym bardziej potrzebuje, zięć i mąż (ze względu na syndrom chronicznego zmęczenia, a mąż jeszcze dodatkowo przy drobnych dolegliwościach). Tak więc jak Państwo widzicie moi najbliżsi piją wszyscy. Nie ma osoby, której nie jest potrzebny. W miarę upływu lat tracimy go coraz więcej i jeżeli dbamy o zdrowie swoje i osób nam bliskich, powinniśmy go stosować. Zdaję sobie sprawę, że dla wielu z nas zaporą może być cena, ale mogę doradzić jak zrobić to aby była najniższa lub mielibyśmy go za darmo. Proszę pamiętać, że jeżeli jeszcze jest czas, zadbajmy o zdrowie, gdy jest już za późno oddalibyśmy wiele tylko nie zawsze mamy jeszcze tyle czasu aby coś podziałać. Immunocal jako produkt w 100% naturalny i naprawdę doskonały daje efekty, ale też nie z dnia na dzień. Ja w moim ciągle pierwszym okresie rozwoju raka dałam mu dwa miesiące i badania robiłam dopiero po tym okresie. Staram się być rozsądną i niczego nie przyspieszać, organizm musi nasycić się cysteiną i wytworzyć odpowiednią ilość glutationu. Inaczej procesy ozdrowieńcze nie nastąpią! To wszystko macie Państwo opisane w broszurce na stronie http://www.immunocal.waw.pl/GLUTATION.php (na dole strony o glutationie). Ja wcześniej o tym wszystkim nie wiedziałam, dopiero teraz oczy coraz szerzej mi się otwierają. Nie piszę o nim dla kaprysu, ale po to aby propagować ten doskonały produkt wszystkim, ponieważ efekty u osób, które go stosują są tak niesamowite, że nie chcę tych wiadomości zostawiać tylko dla siebie. Dlatego też, aby pomagać powstało to moje forum. Będę propagować wszystko do czego jestem w 100% przekonana i negować wszystko co wg mnie jest wyciąganiem pieniędzy.
Jola2
Gość

Email
« Odpowiedz #164 : Wrzesień 13, 2010, 13:58:38 »

Witam wszystkich
Cysteina podwójnie wiązana jest składnikiem serwatki mleka,z której wyprodukowano Immunocal. I myślę,że to wszystkich zainteresuje - w Jagodzie Acai Liofilizowanej równiez występuje ta sama cysteina!!Ale uwaga w Liofilizowanej - nie w proszku z maltodekstryną - ta jest nic nie warta! oprócz tego ma kwas ellagowy,działający antynowotworowo oraz arginina ,metionina,lizyna- aminokwasy wspomagające walkę z nowotworem.Nie mówiąc o niespotykanej ilości antyoksydantów wymiatajacych toksyny /w 5 gramach acai jest ich 3500 jednostek a zalecana dzienna dawka "wymiataczy toksyn to 3000 jednostek/Stosuję acai od miesiąca i czuje się znakomicie.Wraz z zastosowaniem ANRY zaczęłam brać właśnie Acai jako odtoksyczniacz i wspomaganie rozpadu guza.Polecam i na zdrowie.
Strony: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!